Pyunkang Yul Mist Toner

A Pyunkang Yul Mist Toner a Pyukang Yul Essence Tonik frissítő, szórófejes kiadása, kínai csüdfű (91,3%) kivonattal. Gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású. Használhatod smink alá vagy akár fölé is.

Minden bőrtípusra.

Kiszerelés: 100 ml

badge_aromatica

4.490 Ft

termek_informaciok

További részletek

ÖSSZETEVŐK

Kínai csüdfű gyökér kivonat (Astragalus membranaceus): gyulladáscsökkentő és antioxidáns

Használat

Használd a Pyunknag Yul Mist Toner -t közvetlenül a bőrtisztítás után, vagy a sminked felé.

Ha kipróbálnád a nem szórófejes változatát a toniknak, akkor a Pyunkang Yul Essence Toner kétféle kiszerelésben is kapható.

BŐRTÍPUS

Gyártó

PYUNKANG YUL

A méltán híres Pyunkang Oriental Medicine Clinic saját termékcsaládja.  Eredetileg az erősen száraz bőrtípusra specializálódtak, de kínáltukban már minden bőrtípus talál magának terméket. A márka különösen nagy népszerűségre tett szert a bloggerek körében is.

TERMÉK EREDETI NEVE

PYUNKANG YUL MIST TONER

Astragalus Membranaceus Root Extract aox|emo, 1,2-Hexanediol solv, Butylene Glycol h|solv|vc 0 1, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane emo|h|surf, Hydroxyethylcellulose vc, Carbomer vc 0 1, Arginine siiHover the mouse / tap over an ingredient for short explanation. Read more on INCIDecoder.https://www.youtube.com/watch?v=lLlwHFuA9oE
bor

MAGAS HATÓANYAG TARTALOM

A koreai termékeknek nagyon szigorú követelményeknek kell megfelelniük, így biztos lehetsz benne, hogy a termékek hatóanyagai segítik a bőrödet.

korea

ISMERT KOREAI MÁRKÁK

Huangjisoo, Aromatica, iUNIK, Negoen Dermalogy, Benton. Csak néhány példa azokra a márkákra akiknek a temékeit forgalmazzuk. Olvass róluk bővebben a Márkák fül alatt. 

szepseg

BŐRTÍPUSODNAK MEGFELELŐ TERMÉKEK

Ekcémástól az erősen kombinált bőrtípusig, nálunk biztos lehetsz benne, hogy mindenre találsz valami szuper terméket!

egyszeru

EGYSZERŰ, DE NAGYSZERŰ ÖSSZETEVŐK

Az általunk forgalmazott márkák kiemelten fontosnak tartják, hogy természetes összetevőket tartalmazzanak, mint például a különböző olajok és az aloe vera.

vegan

VEGÁN

hipoallergen

HIPOALLERGÉN

cruelty-free

CRUELTY-FREE

hipoallergen

BŐRGYÓGYÁSZOK
ÁLTAL TESZTELT

eco_friendly

ECO-FRIENDLY