A szállítási módokról külön oldalt készítettünk, melyet itt érhetsz el. 

Kérlek vedd figyelembe, hogy az utánvételes szolgáltatás extra szolgáltatásnak minősül, ezért minden esetben felmerül a költsége.

Csomagjainkat legkésőbb 24 órán belül feladjuk, eddigi tapasztalataink szerint a csomag 3 nap alatt megérkezik. 

A csomag feladása után a Foxposttól kapni fogsz  egy emailt melyben tartalmazza a csomagszámodat és egy linket amivel nyomon tudod követni. 

Ha a termék eredeti bontatlan csomagolásban van és a zárjegy sértetlen, akkor 30 napig indoklás nélkül elállhatsz a vásárlásodtól. Ebben az esetben kérlek küldj egy emailt a hello@minimalistskin.hu-ra és kiemelt figyelmet fogunk fordítani a csomag érkezésére, hogy a lehető legrövidebb időn belül vissza tudjuk utalni a pénzt a bankszámládra. 

Amennyiben a terméket automatába kéred, úgy a nyitókódod segítségével 14 napig ingyenesen visszaküldheted. 

Bármely szolgáltató csomagját fogadjuk, azonban kérjük válassz olyat akik a csomagod feladásáról bármiféle elektronikus vagy papíralapú igazolást tudnak adni. Ennek hiányában ha nem érkezik meg a csomagod, sajnos nem tudunk visszatéríteni. 

Ha a termék eredeti bontatlan csomagolásban van, valamint sértetlen, akkor 14 napig indoklás nélkül elállhatsz a vásárlásodtól. Ebben az esetben kérlek küldj egy emailt a hello@minimalistskin.hu-ra és kiemelt figyelmet fogunk fordítani a csomag érkezésére, hogy a lehető legrövidebb időn belül vissza tudjuk utalni a pénzt a bankszámládra. 

Amennyiben a terméket automatába kéred, úgy a nyitókódod segítségével 14 napig ingyenesen visszaküldheted. 

 

Kérjük vedd fel a kapcsolatot velünk az bármelyik elérhetőségünkön, hogy orvosolni tudjuk a kialakult helyzetet. 

Ha 24 órán belül adtad le a rendelésed, akkor még van rá esély, hogy tudjuk módosítani, kérlek vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal. 

24 óránál régebbi rendeléseket már kiküldtük és sajnos nem tudjuk módosítani.

Rendelésedtől természetesen 14 napig elállhatsz, kérjük olvasd el az erre vonatkozó cikkelyt melyben további információkat találsz.